Verhuur

Zelf heeft Jeugdvereniging Ranonkel niets meer te verhuren MAAR het clubgebouw en de tenten zijn nog altijd te huur via de Motorclub Alkemade (gebouw) en via sv ROAC (tenten). Hieronder lees je meer over de overdracht van ons gebouw en de tenten.

Gebouw

Wij hebben ons clubgebouw overgedragen aan de gemeente Kaag en Braassem en de Motorclub Alkemade (MCA) die het beheer op zich heeft genomen. Meer hierover valt hier te lezen: Clubgebouw Ranonkel overgedragen aan Motorclub Alkemade

Het gebouw bestaat uit 2 lokalen van elk circa 8m x 8m die afzonderlijk van elkaar worden verhuurd. Verder is voor vergaderingen ook het voormalige leidinghok te huur, deze ruimte is circa 3m x 4m. Toiletten en garderobe zijn aanwezig in het tussendeel.

Wie het gebouw wil huren kan zich via beheerder @ mcalkemade.nl tot de beheerder van het gebouw wenden.

Meer info over de verhuur is te lezen op de website van de MCA.

[PLATTEGROND]

 

Update: in lokaal 2 is het keukenblok uit de ruimte verplaatst. Deze is terecht gekomen in het opengebroken gedeelte in het voormalige materiaalhok (het lege deel tussen de vergaderruimte en lokaal 2 op de tekening).

Tenten

Voor Ranonkel was het belangrijkste doel om de tenten binnen de gemeente te behouden en hierbij ook in de verhuur te houden. In onze ogen zijn de tenten een zeer waardevolle aanvulling op het verenigingsleven in de gemeente en wij zijn dan ook blij dat s.v. ROAC bereid is geweest om ze met deze voorwaarden over te nemen om zodoende een langdurig voortbestaan van de tenten(verhuur) binnen de gemeente grenzen te waarborgen. De belangrijkste voorwaarden waarop de tenten zijn overgedragen zijn:

  1. De tenten dienen beschikbaar te blijven voor ten minste de verenigingen en stichtingen in de gemeente Kaag en Braassem.
  2. De tenten dienen niet te worden verkocht aan derden.
  3. De tenten dienen bij stopzetting te worden overgedragen aan een andere vereniging of stichting in de gemeente Kaag en Braassem op basis van ten minste de voorwaarden zoals gesteld in lid 1 t/m 3 van deze voorwaarden. (Deze 3 voorwaarden gaan dus als kettingvoorwaarden met de tenten mee.)

Binnen s.v. ROAC heeft de Jeugdolympiade comissie het beheer van de tenten op zich genomen en zij zijn te bereiken via: tentverhuur apestaartje svroac.nl

Meer over de overdracht kan worden gevonden op: Tenten overgedragen aan s.v. ROAC

Back to top