Speeltuin officieel geopend

Speeltuin officieel geopend

Speeltuin officieel geopend 150 150 Jeugdvereniging Ranonkel

De speeltuin die Ranonkel eind vorig jaar op de veiling van de 3FM Serious Request actie “Let’s hear it for the Babies” heeft gekocht, is vandaag in alle vroegte geplaatst en aan het begin van de middag geopend.

De dag begon al vroeg voor de vrijwilligers van de groep monteurs speeltoestellen van Yalp – om 06:00 de auto’s in om van Goor richting Oude Wetering af te reizen en aan de plaatsing van de speeltuin te gaan werken. De vroege start resulteerde rond de klok van 11:00 in een volledig geplaatste speeltuin en dat was mooi op tijd voordat het lichtjes begon te regenen.

De kinderen die al de hele morgen bij de plaatsing aan het kijken waren moesten nog wel even geduld hebben aangezien de speeltuin pas om 12 uur officieel geopend zou gaan worden door wethouder Ton van Velzen, Edwin Kemna (operations manager Yalp), en Steven Goos (penningmeester Jeugdvereniging Ranonkel).

Tegen 12 uur was er ondanks de lichte regen een aardige opkomst en zodoende kon na een korte toespraak van Ton van Velzen, en nog wat aanvullende woorden door Edwin Kemna en Steven Goos, de afrondende handelingen beginnen om de speeltuin daadwerkelijk te openen. 2 meisjes gingen als eerste van de glijbaan waarna ze het lint, dat rondom de speeltuin gespannen was, doorknipten en daarmee de speeltuin openden voor de andere kinderen.

Na spekjes voor de kinderen en kinder-champagne voor de volwassenen was het alweer tijd om te pakken en de speeltuin bij een zeer blije buurt achter te laten.

 

De foto’s kunnen ook in groot formaat worden gedownload worden vanaf onze Ranonkel Dropbox.

Indien je ook foto’s hebt gemaakt en deze met ons wilt delen dan kan je deze naar ons sturen/uploaden via het Ranonkel Dropbox upload formulier.

 

Back to top