De kampmaterialen en tenten

De kampmaterialen en tenten

De kampmaterialen en tenten 150 150 Jeugdvereniging Ranonkel

In de afgelopen weken hebben wij ook voor onze kampmaterialen nieuwe onderkomens gevonden. Nadat eerder Scouting ’63 uit Leimuiden al het overgrote deel van de materialen had opgehaald heeft Scouting Wapata uit Ter Aar afgelopen woensdag het restant opgehaald.

Naast de kampmaterialen zijn we de laatste tijd ook druk bezig geweest met het onderbrengen van de tenten bij een nieuwe partij binnen de gemeente. Zoals het er nu naar uitziet gaat de overdracht hiervan op 26 november plaatsvinden – nog even geduld dus voor alle details.

De huurders van de tenten van de afgelopen jaren zullen eind november een brief ontvangen met meer informatie.

Zoals waarschijnlijk uit onze berichtgeving is op te maken is het doek voor Ranonkel in de oude opzet gevallen. Wij zijn dan ook druk bezig geweest de laatste maanden om voor alle materialen goede onderkomens te vinden binnen de gemeente. Voor het gebouw (ons eigendom) zijn we nog druk in overleg met de gemeente om het een goede invulling te laten krijgen binnen het verenigingsleven in Oude Wetering / Roelofarendsveen. Zodra de tijd rijp is volgt hier meer over.

Zodra we ook de zaken rond het gebouw hebben afgehandeld dan zijn we zo goed als klaar voor de komende jaren waarin de vereniging nog gewoon blijft bestaan in een afgeslankte vorm en met een volledig andere opzet. Ook hierover zullen we meer naar buiten brengen zodra we de laatste punten op de i hebben gezet.

Back to top