Gezocht: vrijwilligers!

De Jeugdvereniging Ranonkel, ofwel ‘de Ranonkel’, dat is in Oude Wetering/Roelofarendsveen een bekend begrip. We organiseren van alles en nog wat met het doel om de jeugd een leuke vorm van vrijetijdsbesteding te bieden. Dit doen we met een enthousiaste groep vrijwilligers.Hierbij is het een normaal verschijnsel dat er enig verloop zit in de groep vrijwilligers. Er komen mensen bij en er vertrekken mensen. Maar wij zien nu het normale vertrek en te weinig normale aanvulling. Dat willen we met deze actie onder ieders aandacht brengen. Ook al beschik je over de benodigde middelen, uiteindelijk zijn de vrijwilligers de drijvende kracht achter de activiteiten van de Ranonkel.

Daarom bij deze de oproep aan een ieder die wat van zijn/haar spaarzame vrije tijd in de activiteiten van de jeugdvereniging wil stoppen. We hebben vooral behoefte aan mensen die graag met kinderen omgaan. Hiernaast zijn mensen die bestuurlijke werk niet schuwen ook van harte welkom. In onze organisatie kunnen we altijd een gevarieerde groep mensen gebruiken. Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom.

De Ranonkel beschikt over een eigen gebouw en is financieel gezond. De jeugdvereniging is een volwassen organisatie met een rijke geschiedenis, maar heeft momenteel een tekort aan mensen om alle activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Vandaar onze oproep: Ben jij geïnteresseerd? Laat je horen!

Kom eens langs en proef de sfeer, bel ons of mail ons (zie Bestuur & Werkgroepen).